Agáta Prachařová zanevřela na surf? Tohle asi není pro mě!

Agáta Prachařová zkusila jógu 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 18:45

Agáta Prachařová opět odcestovala do zahraničí, konkrétně do Izraele, kde většinou brala do ruky surfovací prkno. Teď ale překvapila fanoušky tím, že se věnovala jiné činnosti. Jak to s ní dopadlo?

Jak vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová odcestovala do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková. Modelka a moderátorka tam však nejela jen za ní, ale také kvůli surfování. Nakonec si ale vyzkoušela i jinou činnost.

Dnes zveřejnila na sociální síti fotografie, na které cvičí jógu. Evidentně jí ale nepropadla tolik jako prknu. „Tak nevím… jóga asi není pro všechny… důležitý je to zkusit,“ napsala ke snímku. Hned se ale ozvala spisovatelka Radka Třeštíková.

„Vezmu tě na svoji lekci. Jestli jsi zvyklá na dynamické cvičení, začni dynamicky, ono tě to donutí zpomalit, uvidíš sama. Mně když kdysi řekli, že mám zpívat ohm a uvolnit pokožku pod vlasama, tak jsem chtěla utéct z podložky a nikdy se nevracet,“ popsala jí vlastní zkušenost. 

Agáta jí slíbila, že po návratu do Prahy, kde se mimo jiné věnuje také bojovým sportům, klidnou jógu ještě zkusí. „Dobře, dám tomu ještě šanci,“ vzkázala.

Témata: Agáta Hanychová