Karel Gott a Eva Pilarová: ZASAHOVALA POLICIE!

Karel Gott 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. března 2020 15:37 | Aktualizováno: 4. března 2020 22:06

Legendární zpěvák Karel Gott prožil během života více či méně humorných historek. Své o tom ví Eva Pilarová, na kterou dokonce volal policii.

Eva Pilarová zavzpomínala na žertík, který provedly s kolegyní Yvonne Přenosilovou po koncertě během zájezdu v Bratislavě. Yvonne na Evu naléhala, že se nepůjde spát, ale bude se něco dělat. A dostala geniální nápad.

"Yvonne totiž zjistila, že vedle našeho balkonu na patře je balkon a pokoj Karla a Karel tam není. A že se dá přelézt…" vzpomíná Pilarová. "Hotel sice nebyl žádný mrakodrap, ale i tak to bylo nebezpečné," uvedla v knize, která vyšla ke Gottovým 80. narozeninám.

"Vlezly jsme tedy ke Karlovi, svlékly mu peřiny, přestavěly nábytek, na stole mu z těch peřin a všeho možného postavily takovou pyramidu a na její vršek jsme daly rádio, které jsme pustily na plné pecky," popsala.

Přesto se dlouho nic nedělo, až se najednou spustil řev. "Byl jsem okraden," volal prý Gott, který ihned zavolal svému tehdejšímu manažerovi. "A než jsme stihly s Yvonne zareagovat, zavolali policii," popisuje Pilarová. Policisté následně lítali po celém hotelu, a tak nakonec zpěvačka sebrala odvahu a přiznala se, že je to její práce.

Témata: Karel Gott Eva Pilarová