Leoš Mareš potřetí otcem? S Monikou promluvili o miminku!

Monika Marešová (dříve Koblížková) s manželem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 15:35

Zatímco Leoš Mareš je dvojnásobným otcem, jeho současná manželka Monika zatím na potomka čeká. Populární moderátor se svou ženou se proto nevyhnou otázkám na miminko. Jak to s ním vypadá?

V únoru uplynuly už dva roky od chvíle, co se Leoš Mareš v tichosti a tajnosti podruhé oženil. I jeho druhá manželka nese jméno Monika, oproti předchůdkyni je ale stále bezdětná. S první manželkou má totiž moderátor syny Jakuba a Matěje.

Není tedy divu, že zvídavé fanoušky zajímá, zdali si pár přeje mít společného potomka. Stylistce a módní redaktorce navíc tikají biologické hodiny, tuto sobotu oslaví už 39. narozeniny. Dalo by se tedy říct, že je nejvyšší čas.

Před pár dny se ožehavé téma řešilo na sociální síti. „Někdy je potřeba i štěstí,“ vysvětloval Mareš lidem, jak se věci mají. „To se nedá naplánovat,“ posteskla si jeho žena, která se o tom evidentně nepotřebuje bavit. „Takovou otázku bych na začátek od tebe nečekala,“ vyčetla Leošovi, který tlumočil dotazy fanoušků.

Oblíbený moderátor by se nejspíš třetímu potomkovi nebránil, zvlášť když synové už celkem odrostli. Teď navíc každý den v práci pozoruje, jak rozkvetl kolega Patrik Hezucký, který se stal poprvé otcem teprve nedávno.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková) Leoš Mareš