Jiří Suchý v nemocnici: Je to vážné? Ruší se další akce!

Jiří Suchý

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 13:46 | Aktualizováno: 4. března 2020 22:02

Jiřího Suchého postihly náhlé zdravotní potíže, které ho upoutaly na nemocniční lůžko a zrušily dvě představení Semaforu v průběhu tohoto týdne. Dnes přišla informace o další zrušené akci.

Jak vás stars24.cz včera informoval, osmaosmdesátiletý principál Semaforu Jiří Suchý leží kvůli náhlým zdravotním potížím v nemocnici. Fanoušky o tom informoval na facebooku, kde se objevila fotka z nemocniční návštěvy s kolegyní Jitkou Molavcovou.

„Ležím už nějaký čas ve špitále a špitám. Myslím na vás, hlavně na ty, kteří přišli do divadla a já se tam nedostavil. Prosím o odpouštění. Nedostane-li se mi ho, nedá se nic dělat,“ vzkázal divadelník, hudebník a textař na sociální síti.

Na webu Semaforu se také objevilo oznámení, že pro onemocnění v souboru se ruší dnešní Kytice a čtvrteční představení Začalo to Vestpocketou. Diváci si mohou vstupenky vyměnit na jiný termín nebo žádat vrácení vstupného. To ale nejsou jediné akce, na kterých budou na Suchého čekat marně.

Podle informací webu denik.cz se legendy Semaforu nedočkají ani v pátek v Poděbradech, koncert s besedou byl zrušen z důvodu nemoci. Výstava Suchého obrazů s názvem Kresleno na kámen ale v tamní galerii zahájena bude, a to v sobotu 7. března.

Témata: Jiří Suchý