Timo Tolkki v Mexiku: Kšefty nejdou podle plánu!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 13:10 | Aktualizováno: 4. března 2020 22:05

Finský manžel Dominiky Gottové, hudebník Timo Tolkki, má stále hluboko do kapsy, rád by si tedy přilepšil i během pobytu v Mexiku. Kšefty ale v Americe nejdou podle plánu. Co se stalo?

Timo Tolkki se momentálně nachází v Mexiku, kde také oslavil včerejší 54. narozeniny. Moc důvodů k radosti ale úplně nemá. Nejprve ho schvátily nečekané zdravotní potíže, nyní zase zjišťuje, že smluvené kšefty nejdou podle plánu. Postěžoval si na to na sociální síti.

Z důvodu neřešitelných potíží musel finský hudebník přerušit smlouvu s akademií, na které měl učit lidi hrát na kytaru. „Místo toho budu dávat svoje vlastní soukromé hodiny v Mexico City, a to od zítřka. Buďte rychlí, jde o časově limitovanou nabídku,“ vzkázal zájemcům na facebooku.

Stále ještě právoplatný manžel Dominiky Gottové později naznačil, co se mu nelíbilo. Jeho talent prý nebyl adekvátně ohodnocen. „Jsem v byznysu třicet let a dobře vím, co dělám. Projekty, které jsem začal, jsem vždy dokončil. Jen jeden během celé kariéry zrealizován nebyl,“ vysvětlil.

Tolkki si jinak pobyt v Mexiku užívá, na sociální síti zásobuje fanoušky fotografiemi jídel, přičemž v jednom případě předstíral, že jí psí maso. Zažívací potíže, které ho dostaly k doktorovi, ho tedy patrně už přešly.

Témata: Timo Tolkki