František Nedvěd před operací srdce: Poslední koncert, prohlásil!

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 11:54

Františka Nedvěda čeká tento týden dlouho očekávaná a nezbytně nutná operace srdce, přesto populární písničkář před zákrokem neodpočíval a raději koncertoval. Uvidíme ho ještě na pódiu po propuštění z nemocnice?

V lednu vás stars24.cz informoval, že Františka Nedvěda čeká operace, při které mu lékaři udělají minimálně trojitý bypass. Na druhý svátek vánoční se písničkářovi udělalo zle, k večeru se zapotácel a odpadl. Sanitka ho poté odvezla do pražského IKEM, kde mu z těla vypumpovali 16 litrů vody.

Zákrok by měl člen legendárního bratrského dua podstoupit dnes, včera však ještě koncertoval v Havlíčkově Brodě. „Já jsem takovej srdnatej, rád se pouštím do dobrodružství,“ vysvětloval dle webu blesk.cz Top Star magazínu, proč vystoupení těsně před nástupem do nemocnice nezrušil.

Podle svých slov už ale cítí, že je nejvyšší čas na operaci jít, koncert ale zbytečně rušit nechtěl. „Je to můj poslední koncert ve starém životě a doufám, že nový život začne s větší radostí, protože se cítím unavenej. Těším se, až se znovu narodím a pak pojedu dál a budu zpívat,“ vyhlíží návrat na pódia.

Na závěr ale přiznal, že má z několikahodinové operace i strach. Čím se snaží chlácholit? „Akorát mě děsí, jak mi budou otevírat hrudník. Ale to snad přežiju, když to přežily desítky jiných,“ dodal Nedvěd.

Témata: František Nedvěd