Šafářová ukázala mámy v akci a postěžovala si: Nemáme na to...!

Lucie Šafářová, Andrea Hlaváčková a Kristýna Kolocová s dětmi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 11:15 | Aktualizováno: 4. března 2020 14:25

Lucie Šafářová už několik týdnů na vlastní kůži poznává nástrahy mateřství a zjišťuje, že nová role přináší i jistá úskalí. Kupříkladu s ostatními maminkami nemají klid na jednu oblíbenou činnost. Hodlá s tím něco udělat?

Už více než dva měsíce se Lucie Šafářová sžívá s novou rolí maminky, v prosinci se totiž bývalé tenistce a jejímu partnerovi, hokejistovi Tomáši Plekancovi, narodila dcera Leontýnka. Není tedy divu, že když si chce o mateřských povinnostech s někým popovídat, sejde se s kamarádkami ze sportovního světa.

Názorně to předvedla včera, když na instagramovém profilu zveřejnila dvojici fotek s někdejší spoluhráčkou Andreou Sestini Hlaváčkovou a plážovou volejbalistkou Kristýnou Hoidarovou Kolocovou, které se obě rovněž staly nedávno maminkami. Je tedy celkem pochopitelné, že si mají co říct.

Sama Šafářová přitom dobře ví, co jim všem momentálně chybí. „Mámy v akci! Co si budem povídat, s těma dětma si moc v klidu nepokecáme, ale aspoň jsme na tom všechny stejně. Ty byby informace si vyměnit stačíme a to je teď hlavní,“ prohlásila.

I když by si tedy všechny tři maminky – sportovkyně přály mít víc klidu na pokec, ztrhaně na snímcích rozhodně nepůsobí. Naopak září štěstím a mají radost, jakou neměly ani z triumfů na sportovním poli. Tak to má být!

Témata: Lucie Šafářová