Ornella Koktová je PODRUHÉ TĚHOTNÁ! Tajila to opravdu dlouho!

Ornella Koktová s manželem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 10:38

Ornella Koktová konečně potvrdila šťastnou novinou, o které si už nějaký čas cvrlikali vrabci na střeše. Bývalá modelka se již brzy stane dvojnásobnou maminkou, těhotenství dlouho tajila.

Kontroverzní podnikatel Josef Kokta, bývalý manžel Gábiny Partyšové, se kterou má syna Kristiána, se dočká již šestého potomka. Jeho čtvrtá manželka Ornella Koktová potvrdila webu super.cz, že je podruhé těhotná. Sedmiletý Quentin se tedy dočká sourozence.

Bývalé modelce se neplánované druhé těhotenství dařilo neuvěřitelně dlouho utajit. „Jsem v osmém měsíci těhotenství,“ přiznala výše uvedenému serveru s tím, že současná zkušenost je náročnější, než bylo první těhotenství, a tak už se těší, až to bude mít za sebou.

„Říkala jsem vždycky, že kdyby se to stalo, budu ráda. Chtěla jsem, aby měl Quentin sourozence. Ale plánované to nebylo. Bylo to velké překvapení po sedmi letech,“ konstatuje Ornella, která už také naznačila pohlaví miminka.

Podle všech indicií půjde opět o chlapečka, ačkoliv ještě existuje šance, že to bude jinak. Koktovi se proto při pořizování věcí chovají racionálně. „Oblečení kupuju v neutrálních barvách, kočárek ještě nemáme, teprve budu vybírat,“ dodala brzy dvojnásobná maminka.

Témata: Ornella Koktová Josef Kokta