Berenika Kohoutová narovinu: Experimenty s vlastní placentou!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 9:26

Maminky odjakživa řeší, jak se dát po porodu co nejrychleji fyzicky dohromady. Touto otázkou se jistě zabývala i Berenika Kohoutová, maminka malé Loly. Herečka a zpěvačka nemá problém s experimenty.

Oproti jiným slavným maminkám zatím Berenika Kohoutová nijak zvlášť nevyčnívala z davu, nejnovější zjištění ale možná leccos změní. Ona sama totiž přiznala něco, co nejspíš spoustu lidí minimálně překvapí.

Sympatická herečka a zpěvačka se pustila do chatování s fanoušky na sociální síti, logicky hlavně přijímala spoustu gratulací k narození prvorozené dcery Loly. Řeč ovšem přišla i na poměrně kontroverzní téma, jako je konzumace placenty. Dcera spisovatelky Ireny Obermannové nic neskrývala.

„Mám zpracováno. Kapsle poctivě zobu a myslím, že díky nim jsem tři dny po porodu byla fyzicky úplně v cajku. A pak mám tinktury,“ prozradila na svém instagramovém profilu. Je tedy jasné, že tohoto rozhodnutí nelituje.

Jinak ale Kohoutová jen těžko přijímá, jak zatím po porodu vypadá. Jasně to dala najevo v příspěvku, kde řešila, co si oblékne na předávání hudebních cen Anděl, na které je nominována. „ Po dlouhý době jsem se vyfotila a dokonce mám pocit, že to sem můžu dát. Asi proto, že je mi vidět jenom hlava,“ napsala u toho.

Témata: Berenika Kohoutová