Bolest a podvod! Pavlína Pořízková se těžce vyrovnává s vynecháním ze závěti!

Pavlína Pořízková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 19:31

Prostějovská rodačka Pavlína Pořízková se stále nepřenesla přes to, že ji zesnulý manžel Ric Ocasek vydědil. Modelka s odstupem několika měsíců promluvila o svých pocitech. Pořádně prý ani nemohla truchlit.

V polovině září zemřel americký hudebník Ric Ocasek, Čechům známý jako manžel modelky Pavlíny Pořízkové. Čtyřiapadesátiletá kráska se později dozvěděla velice nepříjemnou věc. Manžel ji před smrtí vydědil. Ona se s tím ale jen tak smířit nehodlá.

„Moc ráda bych byla smutná a cítila, že mi chybí. A ráda bych necítila tuhle neskutečnou bolest a podvod. Truchlení se mi tím opravdu zkomplikovalo,“ řekla modelka v pořadu CBS Sunday Morning dle webu cbsnews.com.

Původem česká krasavice stále nechápe, proč se tak Ocasek rozhodl, ačkoliv v době jeho smrti byli domluveni na rozvodu. Sama říká, že veškeré výdělky investovala do manželství. „Nikdy se nedozvím odpověď. A to mě štve,“ svěřila se.

Přestože s manželem už netvořili pár, stále spolu žili. „Byl to stále muž, kterého jsem milovala a vedle něhož jsem vyrostla. Opravdu bych si bez něj nedokázala představit život,“ vysvětlila Pořízková.

Témata: Pavlína Pořízková Ric Ocasek