Nemocná Míša Kuklová se toho bála! Reakce lidí ji zcela překvapila!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 18:45

Míša Kuklová minulý týden oznámila, že trpí rakovinou prsu, dlouho jí ale trvalo, než se rozhodla diagnózu zveřejnit. Reakce fanoušků na sociálních sítích ji pak dokonale překvapila.

Michaela Kuklová minulý týden v úterý, tedy shodou okolností v předvečer prvního výročí úmrtí jejího bývalého manžela Jiřího Pomejeho, oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. V boji se zákeřnou nemocí má navíc velkou podporu.

Sympatická herečka je za ni samozřejmě vděčná. „Milí, ve všech volných chvílích si čtu vaše zprávy a vzkazy. Nedá se ani popsat, jak moc si vaší empatie, opory, důvěry, energie, rad, sounáležitosti a všech přání, vážím. Udělali jste mi obrovskou radost,“ svěřila se.

Sama přitom připustila, že se jí do přiznání diagnózy nechtělo. Původně přitom uvedla, že „jedinou věcí, která ji trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechce“. 

„Já se tak bála zveřejnění...Jsem vám vděčná. Moc, moc, moc vám děkuju. Všem, kteří mi přáli, ač se sami právě léčí, přeji také co nejhladší průběh a brzké uzdravení,“ vzkázala o uplynulém víkendu.

Témata: Michaela Kuklová