Alex Mynářová si výročí představovala jinak: Manžel v karanténě!

Alexandra Mynářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 15:35

Alex Mynářová si výročí svatby s hradním kancléřem představovala jinak. Jenže její manžel Vratislav, spolupracovník prezidenta Zemana, se minulý týden vydal do Číny. Po návratu do Česka ho tedy čekala nevyhnutelná věc.

Hradní kancléř Vratislav Mynář minulý týden jednal o české humanitární pomoci v Číně, odkud se do světa rozšířil nový koronavirus, k dnešnímu dni už je pět případů hlášeno i v Česku. Pobyt v rizikové oblasti tak v těchto dnech ovlivňuje chod jeho rodiny.

Mluví prezidenta Jiří Ovčáček ve čtvrtek uvedl, že Mynář, Martin Nejedlý i Jaroslav Tvrdík byli po návratu z Číny testováni na přítomnost viru s negativním výsledkem. Přesto byla přijata jistá opatření, o kterých na sociální síti informovala manželka kancléře.

„Přejeme krásný víkend a ano, poslední člen rodiny se zdržuje mimo domov,“ napsala Alexandra Mynářová na facebooku v doprovodném komentáři k fotografii se svými dvěma syny a potvrdila tak, že její manžel je v karanténě.

Nepřítomnost muže ji trápí především z jednoho důvodu, který prozradila v reakci na jeden z komentářů. „Výročí svatby bych si představovala jinak,“ posteskla si moderátorka, která se za spolupracovníka prezidenta Zemana provdala před pěti lety.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář