Andrea Pomeje SHODILA VŠE: Takhle ji normálně vídá jen přítel!

Andrea Pomeje a Petr Plaček u vánočního stromku 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 14:59

Andrea Pomeje už několikrát ukázala, že se nestydí pořídit odvážnější fotografie a ukázat se lidem tak, jak ji normálně vídá jen její přítel Petr. Fanouškům z těch snímků spadla brada.

Andrea Pomeje se v posledních dnech často vrací k věcem, které se staly už před nějakým časem. Minulý týden to bylo smutné výročí smrti jejího manžela Jiřího Pomejeho, který koncem února 2019 podlehl rakovině. Tentokrát už to bylo něco veselejšího, co udělalo radost hlavně pánům.

Dýdžejka se totiž neživí jen hraním, sem tam také nafotí nějaké odvážné snímky. Před časem s ní takové fotografie pořídila redakce české mutace celosvětově známého pánského časopisu. Andrea je na to evidentně náležitě pyšná.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ANDREA POMEJE (@andreapomeje), Bře 2, 2020 v 11:04 PST

„Taková ta fotka co sem tam potřebuje oživit,“ napsala včera na instagramovém profilu, kde fotku fanouškům připomněla. Pánům (i dámám) se tak naskytl pohled, který běžně má jen její nynější přítel Petr Plaček.

Sympatický pár momentálně zaměstnává především stěhování do nového hnízdečka. Tento proces ovšem neprobíhá moc klidně, jak vás stars24.cz informoval už předminulý týden. Snad to nakonec dobře dopadne.

Témata: Andrea Pomeje