Mahulena Bočanová se postarala o POŘÁDNÝ TRAPAS!

Mahulena Bočanová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. března 2020 11:28

Herečka Mahulena Bočanová se ujala moderování plesu, který se konal při příležitosti 600. výročí založení města Tábor. Postarala se při tom o pořádný trapas.

Na místo konání podle serveru Topky spěchala tak rychle, že zapomněla vše, co si na cestu připravila. Trapas tak hasila doslova na poslední chvíli

Největším strašákem všech, kteří se chystají na důležitou událost, je výběr vhodného oblečení. O to více, když se akce koná daleko od domova,

Bočanová tuto disciplínu ale ještě povýšila. Na místo konání totiž spěchala tak rychle, že si všechno, co si pečlivě na cestu připravila, zapomněla. Zjistila to až na cestě do města.

Jediné, co si vezla, byla černá tylová sukně. Zbytek tedy musela shánět, kde se jen dalo. Po cestě se jí podařilo sehnat lodičky od kamarádky a top sehnala přímo na hotelu od jedné z přítomných žen.

Podobně to měla herečka s líčením. I to totiž nechala doma ve stejné tašce, jako zbytek věcí. Navzdory krizové situaci se nakonec moderátorce podařilo složit poměrně slušivý outfit.

Témata: Mahulena Bočanová