Ulice ruší natáčení: Strach z koronaviru!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 11:16 | Aktualizováno: 3. března 2020 20:38

Televize Nova řeší nečekané potíže v souvislosti s nákazou koronavirem. V těchto dnech se totiž z Itálie navrátila jedna z hereček, a tak produkce sáhla k razantnímu řešení. Natáčení bylo přerušeno!

Nekonečný seriál Ulice se vysílá každý všední den, proto se také prakticky neustále natáčí nové díly. Tento týden ale do práce štábu zasáhly obavy z koronaviru. „Dnešní natáčení Ulice bylo přeplánováno z preventivních důvodů,“ potvrdila v pondělí webu idnes.cz ředitelka sekce výroby televize Nova Monika Hasmanová.

Server uvedl, že nejmenovaná herečka dorazila po víkendu na natáčení do ateliérů v Hostivaři poté, co se vrátila z Itálie. Televize proto zavedla opatření, mimo jiné informovala všechny osoby, které se na výrobě Ulice podílejí.

„Pokud se jakýkoli člen štábu či herec v posledních dvou týdnech pohyboval v rizikové oblasti, přestože nemá příznaky onemocnění koronavirem, jeho účast na natáčení posouváme o čtrnáct dnů,“ dodala Hasmanová.

Podle informací webu blesk.cz má jít o herečku Elišku Hanušovou, dceru herce a režiséra Miroslava Hanuše, který v seriálu také hraje. Z jejího instagramového profilu je totiž patrné, že byla na dovolené v severní Itálii.

Témata: seriál Ulice