Jiří Suchý leží V NEMOCNICI a prosí o odpuštění!

Jiří Suchý leží v nemocnici, navštívila ho Jitka Molavcová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 10:39 | Aktualizováno: 3. března 2020 17:02

Jiří Suchý se divákům ozval z nemocničního lůžka. Zakladatel Semaforu má blíže nespecifikované zdravotní potíže, které zasáhly do programu divadla. Tento týden se ruší minimálně dvě představení.

Legendární principál Semaforu Jiří Suchý, který letos oslaví už 89. narozeniny, má zdravotní potíže, které ho v těchto dnech upoutaly na nemocniční lůžko. Naštěstí jsou u něj návštěvy povoleny, a tak za ním vyrazila kolegyně Jitka Molavcová. O potížích informoval sám divadelník na sociální síti.

„Ležím už nějaký čas ve špitále a špitám,“ píše Suchý a ze slušnosti se omlouvá za zrušená vystoupení. „Myslím na vás, hlavně na ty, kteří přišli do divadla a já se tam nedostavil. Prosím o odpuštění. Nedostane-li se mi ho, nedá se nic dělat. Navštívila mě zde jistá Varvara z Novgorodu, se kterou se chystáme na dubnovou premiéru,“ dodal.

Na stránkách Semaforu se objevilo oznámení, že pro onemocnění v souboru se ruší zítřejší Kytice a čtvrteční představení Začalo to Vestpocketou. Diváci si mohou vstupenky vyměnit na jiný termín nebo žádat vrácení vstupného.

„Pokud se přesto rozhodnete přijít v těchto dnech do divadla v 19 hodin, Jitka Molavcová vám nabídne jako malou pozornost krátké přátelské posezení a sem tam nějakou písničku, a to bezplatně, neboli zdarma,“ vzkázalo divadlo lidem.

Témata: Jiří Suchý