Víťa Starý končí, Mandrage hrají dál? Tenhle scénář byl ve hře!

Skupina Mandrage ukončovala své 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 8:50

Už několik týdnů nazpět se přestala psát historie kapely Mandrage kvůli problémům zpěváka Víti Starého. Existoval ale i scénář, že úspěšná formace bude dál fungovat bez něj. Kdo tohle tajemství prozradil?

Je to už měsíc, co populární tuzemská kapela Mandrage ukončila činnost posledním koncertem, kterého se již nezúčastnil zpěvák Víťa Starý. Jeho part odzpívali pozvaní hosté, mezi nimiž nechyběl zpěvák Sebastian. Ten v těchto dnech přiznal, že to celé mohlo dopadnou trochu jinak.

Skupina se s fanoušky rozloučila jediným koncertem místo původně plánovaného turné. Existovala ale varianta, že se šňůra odjede. „S klukama jsme řešili, že bych to celé odjel,“ přiznal Sebastian dle blesk.cz v rozhovoru pro Youradio.

Nakonec si podle jeho slov řekli, že by to nebylo rozumné, a tak se jen dohodli, že na rozlučce zazpívá největší porci písní. Zároveň se ale nechal slyšet, že Mandrage podle něj klidně mohli fungovat dál i bez problémového zpěváka.

Nastalou situaci ale chápe. „Vnímám to z té druhé strany. Vím, že mainstreamovou muziku, kterou může slyšet veřejnost, nemůžou dělat jednoduchý lidi. Problémy se vyvíjí, řeší, kupí. Kdyby ti muzikanti byli vyrovnaní lidé, nemohli by tvořit hudbu,“ dodal Sebastian.

Témata: skupina Mandrage Sebastian