Anna Slováčková o boji s rakovinou: Už je to prostě náročný!

Anna Slováčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. března 2020 14:58 | Aktualizováno: 2. března 2020 22:47

Anička Slováčková (24) už nějakou tu dobu bojuje s vážnou chorobou. I přesto byla na sociálních sítích vždy aktivní a svůj zápas s rakovinou prsu, popisovala fanouškům doslova v přímém přenosu. Jenže to se teď změnilo!

Anička, dcera herečky Dagmar Patrasové (63) a saxofonisty Felixe Slováčka (76), patří k těm umělcům, kteří se svými příznivci aktivně komunikují na sociálních sítích. To se nezměnilo ani poté, co lékaři herečce a zpěvačce v jedné osobě diagnostikovali rakovinu.

Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 se nestydí podělit ani o soukromé a intimní informace a fotografie. V posledních dnech ale svou aktivitu hodně utlumila. Stalo se jí snad něco závažného?

Herečka teď promluvila o tom, proč se stáhla poněkud do ústraní. „Vím, že s vámi teď moc nesdílím nějaké aktuální fotky apod, ale upřímně nemám vůbec náladu na to, vymýšlet nějaké nové příspěvky a už vůbec ne se teď fotit,“ svěřila se Anička.

„Nějak cítím, že potřebuju svůj klid. Každý den teď sama sebe musím přijímat v o odstín novém světle a už je to prostě náročný se furt hecovat,“ přiznala.

Navíc si díky zdravotním problémům mnohé uvědomila. „Hrozně moc si teď vážím těch jednoduchých momentů, jako třeba sednout si s kafíčkem k oknu a pozorovat ruch na ulicích, jít krátkou procházku a nasávat ten svěží jarní vzduch, pomazlit se s kocourkama po příchodu domů.. Ty chvilky mi dělají takovou radost...“ dodala Anička, která se ani kvůli rakovině nevzdala svých pracovních povinností.

Témata: Anna Slováčková rakovina