Karel Gott (†80) a Lucie Bílá? PŘEKVAPIVÁ DOHRA v Peče celá země!

Karel Gott a Lucie Bílá

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. března 2020 11:25

Švagrová zpěvačky Lucie Bílé Adéla Zaňáková se může pochlubit vytříbeným smyslem pro pečení. Její dorty vypadají jako z promo fotografií a pochutnala si na nich nejedna česká celebrita. Navzdory tomu se ale do televize neprobojovala.

Peter Nagy, Jiří Bartoška, ale i sám Karel Gott. Ti a mnozí další si podle Blesku pochutnávali na dortech, které vytvořila švagrová Lucie Bílé Adéla Zaňáková.

Pokusila se prosadit i v televizi, do pořadu Peče celá země ji ale překvapivě nevzali. Přes porotu, kterou tvoří Josef Maršálek a Mirka van Gils Slavíková, totiž neprošla!

"Nebyla jsem vybraná a chvála Bohu za to. Obrovská škola, protože jsem zjistila, že vše není jen o dortech, ale že lidi mají rádi i českou klasiku, a díky tomu jsem mohla poznat Pepíčka (Josefa Maršálka) mimo soutěž," řekla Blesku.

Na pořad ale ani přesto nezanevřela, naopak. "Peče celá země je nádherný pořad, na který se těším a smekám před všemi soutěžícími. A i když jsem tam nebyla, tak mi to dalo minimálně zamyšlení nad tím, co dělám nebo nedělám špatně," svěřila se.

nemůže si také vynachválit přátelství s "Pepíčkem", které podle ní není jen o pečení, ale našla v něm spřízněnou duši a kamaráda.

Témata: Karel Gott Lucie Bílá Soutěž Peče celá země