Veronika Kopřivová zpytuje svědomí: Jsem husa, že…

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 21:09

Ostrá slova na svou adresu použila modelka Veronika Kopřivová, když se na sociální síti rozpovídala o problémech s hledáním nového bydlení. Co si sympatická blondýnka nejvíc vyčítá?

Veronika Kopřivová sice nelituje rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, od kterého brzy uplyne rok, ale bezpochyby se tím připravila o některé jistoty, např. o bydlení. Rodačka z Teplic ho nyní v hlavním městě hledá.

Na sociální síti specifikovala své požadavky. Přeje si pokoj 2+kk, garážové stání, prostorný byt, sklep, a to nejlépe v novostavbě na okraji města. Nastěhovat by se chtěla ještě letos a cena by měla být maximálně 5 milionů korun.

„Jsem z toho fakt otrávená, když vidím, jak se jede na masovku. Byty jsou xkrát dražší než před třemi lety, jsem husa, že jsem si ho nekoupila dřív. Lidi v realitkách mají podle mého dost šílený přístup ke klientům,“ vyčítá si modelka.

„Chápu, že je nabídka omezená a byty jsou rozprodány dřív, než se začnou vůbec stavět, ale když tady budu investovat vydřené melouny, ráda bych viděla, co kupuji,“ vysvětlila na závěr.

Témata: Veronika Kopřivová