Ewa Farna vzpomíná, co bylo před rokem: Byla těhotná a bála se…!

Ewa Farna s manželem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 18:45

Ewa Farna se opět vracela v čase do doby, kdy byla těhotná se synem Arturem. Oblíbená zpěvačka zavzpomínala, co se dělo přesně před rokem. Tehdy se prý jedné věci hodně bála.

Ewa Farna se v posledních týdnech na sociální síti často vrací do minulého roku, který pro ni byl opravdu přelomový. V červnu se jí a jejímu manželovi narodil prvorozený syn. Ona se ale vracela do doby, kdy ho ještě nosila v břiše.

„Píseň Ta o nás má dnes výročí. Je tomu přesně rok, co jsme se podělili naší svatební písničkou s mými fanoušky a oznámili, že čekáme naše Štěstí. Bála jsem se toho, jestli to nebude moc, ale naopak, písničku jste přivítali s dojetím a přízní,“ napsala Farna v úterý.

Příznivcům je za to pochopitelně vděčná. „Děkuju, že se líbí nejen na divadelním turné, kde ji vždycky přivítáte tak vřele, ale i na Youtube, kde má za rok víc než 10 milionů zhlédnutí,“ konstatovala oblíbená zpěvačka.

„Díky mému Martinovi, který tu písničku celou napsal, složil a sestříhal klip, a nakonec po námluvách svolil ke zveřejnění. No, mám se!“ svěřila se na závěr Farna.

Témata: Ewa Farna