Jiří Pomeje (†54) rok po smrti: Reakce vdovy i obyčejných lidí!

Jiří Pomeje 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 15:33

Jiří Pomeje už rok není mezi námi, lidé na něj ale evidentně nezapomněli. Stačilo včera vyrazit k jeho hrobu v Českých Budějovicích a bylo to jasné. Ozvala se i vdova Andrea.

Včera uplynul přesně rok od smrti Jiřího Pomejeho (†54), který 26. února 2019 naposledy vydechl ve středočeské Nemocnici Na Pleši. Oblíbený herec, dabér a producent podlehl zákeřné rakovině, se kterou statečně bojoval od poloviny roku 2017. Pohřben pak byl 7. března v rodných Českých Budějovicích.

Právě hrob včera poutal pozornost, protože se na něm jasně ukázalo, že na něj lidé rozhodně nezapomněli. Podle informací webu blesk.cz svíčky hořely, na kamenné desce dokonce přibyly drobné dárky, např. andělíčci.

Naopak vdovu a matku jeho dcery Andreu Pomeje byste u hrobu čekali marně, protože ho údajně zatím nenavštívila. Ztráta manžela, ač ho před smrtí opustila, ji sžírá dodnes. Nejspíš i proto se žádná vzpomínka neobjevila ani na instagramu, kde je jinak dýdžejka velice aktivní.

Pro výše uvedený server ale pár slov o Jirkovi přece jen ztratila. „Strašně mě mrzí, že tu s námi není… Nemůžu uvěřit, že je to rok, co odešel. A přiznávám, že to stále ještě nemám v sobě vyřešené,“ svěřila se.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje