Charlotte Gottová je VŠUDE?! Tohle si rodina nepřála!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 13:46

Charlotte Gottová několik týdnů nazpět „zmizela“ ze sociální sítě, když se její rodina postarala o ukončení fungování fanouškovského profilu. Jak se ale ukazuje, zrušit všechny podobné účty je nejspíš nemožné.

Soukromí Charlotte Gottové po smrti tatínka pečlivě střeží maminka. Podle slovenského webu pluska.sk se před časem postarala o konec fungování fanouškovského instagramového účtu své talentované dcery, který sledovalo už 13 tisíc lidí. „Charlotta a její rodina si nepřejí, aby jejich fotky byli na sociálních sítích,“ prozradil tehdy administrátor.

Ivana Gottová na to jistě má právo, člověk by ale očekával, že bude v této věci zastávat princip „padni komu padni“. Redakce stars24.cz ovšem zapátrala na zmíněné sociální síti Instagram, kde stále existuje mnoho profilů týkajících se Charlotte.

Jeden takový sleduje přes tisíc lidí a je na něm několik fotografií. „Je toto fanpage, nebo tvůj oficiální profil? P.S. Je mi to strašně líto,“ stojí ve vzkazu v komentářích pod jedním ze snímků. Lidé tam vyhroceně debatovali o pravosti profilu. „Je to fake,“ píše se tu a nechybí odkaz na pravý profil Charlotte, kde je přes 87 tisíc sledujících. Ten je ovšem uzamčený.

Vdova Ivana nejspíš tento boj s „větrnými mlýny“ vzdala, je totiž jasné, že by nové profily stejně vznikaly dál. Pravděpodobně jen vysvětlila dceři, aby si účet uzamkla a k obsahu se tím pádem nedostal nikdo nepovolaný.

Témata: Charlotte Gottová Ivana Gottová