Dáda Patrasová o rozvodu s Felixem: Říkám to naposledy!

Dagmar Patrasová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 11:54

Už poměrně dlouho se spekuluje o možném rozvodu Dády Patrasové a Felixe Slováčka, zvlášť když už oba mají jiného partnera. Oblíbená herečka a zpěvačka teď řekla, jak to momentálně vidí.

Dáda Patrasová a Felix Slováček už poměrně dlouho netvoří spořádaný manželský pár, v poslední době je spojuje snad jen starost o vážně nemocnou dceru Aničku, která už několik měsíců statečně bojuje s rakovinou prsu. Jinak je jejich vztah opravdu nevyzpytatelný a prakticky nikdo neví, co se mezi nimi může stát.

V minulosti to už několikrát vypadalo na rozvod, nakonec však bylo médiím vždy vysvětleno, že tomu něco brání. Opakoval se především argument, že známý saxofonista si rozvod nepřeje, a to navzdory tomu, že udržuje vztah s jinou ženou.

Jak to mezi nimi vypadá momentálně? „My nejsme kamarádi, ale manželé,“ stojí si za svým Patrasová. „Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu,“ dodala pro server extra.cz.

Sama herečka a zpěvačka už si také našla nového partnera, Itala Vita. První to byl ale Slováček, kdo začal zahýbat. Hudebník, který dlouhá léta spolupracoval s Karlem Gottem, propadl kouzlu výrazně mladší výtvarnice Lucie Gelemové.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček