Michaela Kuklová: Vnitřní hlas jí prozradil, že má rakovinu?!

Michaela Kuklová s partnerem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 10:40

Michaela Kuklová tento týden prozradila fanouškům, že jí byla diagnostikována zákeřná rakovina. Prozradil sympatické herečce diagnózu vnitřní hlas? Před dvěma týdny se na jejím profilu na sociální síti objevila zajímavá slova.

Michaela Kuklová v úterý, tedy shodou okolností v předvečer prvního výročí úmrtí jejího bývalého manžela Jiřího Pomejeho, oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. S novým kontextem začíná dávat smysl i zhruba dva týdny starý vzkaz, který zveřejnila na instagramovém profilu. Zavzpomínala v něm na profesora na DAMU, u kterého hledala odpověď na jistou otázku.

„Řekl mi jediné: ‚Vždyť to víte.‘ Až po letech jsem začala bezpochyby vnímat, že ten tenký hlásek ve mně mi skutečně dokáže sdělovat určité věci z bližší budoucnosti a odpovídat i na otázky, na které odpověď znát ‚nemůžu‘,“ svěřila se na sociální síti.

„Při poslouchání toho vnitřního hlasu jsem mohla dopředu poznat, co se děje s mým zdravotním stavem, jak dopadne ten či onen soud, jaký bude úředník, se kterým se mám setkat, co od něj čekat, jestli klapne ta, či ona práce a tak dále,“ pokračovala sympatická herečka.

„Jasně, že jsem si rozumem řekla, blbost, nic nevím, ale ono to vždycky dopadlo podle toho vnitřního hlasu a já už nemohla ignorovat fakt, že opravdu máme schopnost vědět. S láskou je to taky tak. S tím pravým partnerem nám může život do cesty připravit těžké zkoušky, klást nejrůznější překážky, ale my přes ně procházíme jako Terminátor zdí, protože k sobě prostě patříme,“ dodala tehdy Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová