Evu Pilarovou převezli k boromejkám: Manžel promluvil o návštěvách!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 8:51

Eva Pilarová se o víkendu konečně dočkala propuštění z nemocnice, domů ale nezamířila. Legendární zpěvačku převezli do domova k boromejkám. Co k tomu řekl její manžel Jan Kolomazník?

Evu Pilarovou už několik měsíců soustavně trápí zdraví. Naposledy ji na nemocniční lůžko upoutal velký zánět v těle, který zavinil, že nemohla chodit ani sedět. V posledních dnech se naštěstí její zdravotní stav zásadně zlepšil.

Jak vás stars24.cz informoval, lékaři ze Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze rozhodli o jejím převozu do Domova svatého Karla Boromejského v Řepích, kde se o ni budou starat zdejší řádové sestry. V minulosti pečovaly např. o prezidenta Václava Havla.

Legendární zpěvačka to na místě dobře zná, což ostatně potvrdil její manžel. „Navštěvovali jsme zde manželku Eduarda Hrubeše Blanku, která byla po mrtvici upoutaná na lůžko. A taky Kamilu Moučkovou, když rehabilitovala s kyčlí po operaci,“ prozradil webu ahaonline.cz Jan Kolomazník.

Několikanásobná Zlatá slavice navíc v minulosti v domově několikrát vystupovala, aby pomohla zdejším pacientům se trochu odreagovat. Doufejme, že i Pilarová tu přijde na jiné myšlenky a zapomene na přetrvávající problémy se zdravím.

Témata: Eva Pilarová