Veronika Kopřivová: Jasný vzkaz pro expřítele Jágra!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 16:10

Veronika Kopřivová po rozchodu s hokejistou Jaromírem Jágrem dlouho nezahálela a našla si náhradu, s přítelem Mírou je už několik měsíců. Přesto má stále ještě nutkání se vracet k předchozímu vztahu.

Na jaře už to bude rok, co legendární hokejista Jaromír Jágr a modelka Veronika Kopřivová oznámili rozchod, takže by si člověk řekl, že se přes to už oba přenesli a nemají potřebu to nijak dál komentovat. Vzkaz, který rodačka z Teplic zanechala na sociální síti, naznačuje něco jiného.

Kopřivová sdílela v tzv. příběhu na instagramovém profilu citát, kterým jako by chtěla naznačit, že rozchodu s olympijským šampionem rozhodně lituje. „Buď s tím, jehož štěstím je vidět tě šťastnou,“ stojí v něm napsáno. Ona to doprovodila slovíčkem „tak“ a srdíčkem.

Modelka a módní návrhařka už někoho takového našla. Již relativně krátce po rozchodu s Jágrem vyšlo najevo, že to dala dohromady s kolegou z branže Miroslavem Dubovickým, se kterým k sobě mají i věkově blíž.

Naopak Jaromír Jágr se od konce vztahu s Kopřivovou věnuje především hokeji, ačkoliv i kolem něj se motají krásné ženy. Médii před časem proběhla aférka se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, v poslední době k němu měla blízko i neznámá zpěvačka Elizabeth.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr