Karel Gott (†80): Takhle přesvědčil Dominiku, aby se vzdala dědictví!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 13:13

Dominika Gottová nezdědila po říjnové smrti Karla Gotta nic, protože se s ní tatínek vypořádal už několik let nazpět. Jak legendární zpěvák přesvědčil svou nejstarší dceru, aby se vzdala nároku?

V posledních dnech se definitivně vyřešila otázka dědictví po zesnulém Karlu Gottovi (†80), které si začal nárokovat už i finský hudebník Timo Tolkki, manžel nejstarší dcery legendárního zpěváka. Právě Dominika Gottová se dozvěděla, že se nároku na dědictví doopravdy vzdala výměnou za sumu peněz, kterou jí otec vyplatil na ruku.

Ačkoliv její stále ještě právoplatný manžel Timo mluvil o necelých čtyřech milionech korun, Dominika už prozradila, že šlo o vyšší částku, konkrétně o šest milionů. Teď dokonce prozradila, jak jí otec situaci vysvětloval.

„Řekl mi: ‚Ty teď potřebuješ peníze na bydlení a na život! Tak já ti dám peníze a dohodneme se, že se na základě toho vzdáš dědictví po mně. Anebo počkáš, ale to potom nevím, kolik by si dostala‘,“ parafrázuje slovenský server cas.sk její vyjádření pro Blesk.

Tak jako tak, Dominika je pochopitelně vděčná, že nějaké peníze od tatínka dostala. Gottová se nechala slyšet, že se k ní zachoval úžasně, o to víc je jí líto, že za jeho života nebyla schopná dostatečně nahlas říci, jak moc toho pro ni udělal.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová