Tajná svatba Bolka Polívky: Další fotky a detaily!

Bolek Polívka si vzal svou dlouholetou partnerku Marcelu (foto: Tino Kratochvíl) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 11:54

Populární herec Bolek Polívka se o víkendu v 70 letech v tichosti a tajnosti potřetí oženil. Až s odstupem několika dní se objevují fotografie a další detaily komorního obřadu. Kdo novomanželům na svatbě zahrál?

Jak vás stars24.cz informoval, Bolek Polívka se o víkendu potřetí v životě oženil. Po paní Stanislavě, se kterou má nejstarší dceru Kamilu, a francouzské herečce Chantal Poullain, matce syna Vladimíra, si vzal dlouholetou partnerku Marcelu, maminku tří nejmladších potomků.

Divadlo Bolka Polívky velký životní krok svého principála reflektovalo až v úterý večer, kdy se objevil příspěvek na jeho facebookovém profilu. Zveřejněny byly také další fotografie z komorního obřadu v jihomoravské metropoli.

„Bolek se nám oženil! Vzal si svoji milovanou Marcelku, se kterou má tři děti Jendu, Františka a Mariánku. Svatba se konala 22.2.2020 na radnici a v kostele sv. Michala v Brně v úzkém rodinném kruhu,“ píše se na facebooku.

Divadlo také potvrdilo pravdivost některých dříve uveřejněných informací. „Svědčit dorazili manželé Bartoškovi, Jiří Bolkovi, paní Andrea Marcele. Na obřadu zazněly písně v podání Dušana Vitázka, Viktorie Matušovové a Hany a Petra Ulrychových. Novomanželům gratulujeme!“ stojí v příspěvku.

Témata: Boleslav Polívka