S rakovinou bojující Míša Kuklová dostává mnoho vzkazů! Kdo něco tušil?

Michaela Kuklová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 11:17 | Aktualizováno: 26. února 2020 14:45

Michaela Kuklová včera fanouškům oznámila, že má rakovinu, čímž pochopitelně spustila velkou vlnu soucitu a podpory. Během prvních několika hodin dostala mnoho vzkazů, autor jednoho z nich dokonce naznačil, že měl o diagnóze tušení.

Jak vás stars24.cz informoval, Michaela Kuklová včera na sociální síti oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Od komunity fanoušků na Instagramu se jí ihned dostalo velké podpory. Jeden z nich dokonce prozradil, že herečku potkal a měl neblahé tušení.

„Zahlédl jsem vás v nemocnici, kam jsem doprovázel manželku na operaci s identickým problémem. Záměrně nazývám nemoc problémem, jelikož problémy se řeší a vyřeší. Přeji úspěšnou léčbu s co nejmenšími komplikacemi, naštěstí i my máme příznivou diagnózu. Chlapi jsou tady od toho, aby se ‚holky‘ měly o koho opřít. Přeji brzké uzdravení,“ píše Láďa.

Kuklovou podporují i ženy, které si nemocí prošly. „Míšenko, mrzí mne, že musíte mít i tyto starosti. Psychika je velmi důležitá věc. Také mám tuto zkušenost za sebou a vím, že optimistická mysl k uzdravení velmi přispívá. Držím Vám pěsti, přeji štěstí a věřím, že zvítězíte,“ vzkazuje Alena.

„Děkuji za sdílení, pro ostatní je to obrovská podpora, tak to cítím já. Před týdnem jsem tuto zprávu také oznámila své rodině a kamarádkám. Je důležité ukazovat, že nepotřebujeme litovat, ale podržet na naší cestě. Přeji, ať Vám všechno vychází, ať Vám nic neschází a láska, ať Vás stále provází,“ připojila se Zdenča.

Témata: Michaela Kuklová