Alice Bendová a panika kvůli koronaviru? Z Tenerife rychle zmizela domů!

Alice Bendová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 9:27

Panika kvůli koronaviru zachvátila fanoušky Alice Bendové, která se nacházela na ostrově Tenerife právě ve chvíli, kdy vyšlo najevo, že tam v karanténě skončilo i několik Čechů. Jak dopadla oblíbená herečka?

Alice Bendová včera pořádně vyděsila fanoušky fotografií z Tenerife, kam už se rovněž rozšířil nový koronavirus Covid-19, na snímku totiž měla přes ústa roušku. Sice rovnou vysvětlila, že ji nosila kvůli nedávné písečné bouři, která všude roznášela prach a písek, spousta lidí ale moc pozorně nečetla.

Fanoušci se oblíbené herečky začali v obavách ptát, zdali není v karanténě, kde skončilo několik Čechů, kteří se ubytovali v jednom ze zdejších hotelů. Není divu, že herečka ještě během úterý promptně zareagovala a všechny ujistila, že je v pořádku.

„Moji vážení a milí přátelé, píšete mi desítky komentářů a zpráv do directu. Chci Vás uklidnit, jsme zpátky v Praze a v pořádku. Děkuji Vám za Vaši péči a přízeň, mám Vás ráda,“ vzkázala prostřednictvím instagramového profilu.

Bendová navíc na Tenerife rozhodně nebydlí v hotelu. Jeden z Kanárských ostrovů se pro ní v posledních letech stal v podstatě druhým domovem, herečka si tu pořídila vlastní bydlení. Teď je ale možné, že další cestu přinejmenším na nějaký čas odloží.

Témata: Alice Bendová