Agáta Prachařová s fešákem na obědě: S Mírou to vyšlo, hlásí!

Agáta Prachařová a Mirek Dopita 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 8:53

Agátě Prachařové teprve nedávno zkrachoval vztah s podnikatelem Zdeňkem, přesto už zase září vedle jiného muže, se kterým to prý vyšlo na 100 procent. S kým si vyrazila na oběd?

Partnerský život Agáty Prachařové je v poslední době poměrně turbulentní. Loni se definitivně rozpadlo manželství s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem, i když na papíře zatím běží dál. Dnes už je ovšem pojí snad jen starost o dceru Miu.

Modelka a moderátorka si nějaký čas po rozchodu našla nového přítele Zdeňka, s pohledným podnikatelem dokonce počátkem roku odjela na exotickou dovolenou do Thajska. Nedávno ale oznámila, že vztah už netrvá, protože mu nemohla věnovat dost času. Nemohl za tím ovšem být někdo třetí?

Taková otázka se může nabízet po včerejšku, kdy Agáta na instagramovém profilu sdílela fotku s pohledným fešákem a následujícím komentářem. „Když už vám to v životě nevyjde, je strašně důležité, abyste zůstali přáteli… občas je to těžké, ale s Mírou nám to vyšlo na 100 %, takže tady jedna z oběda a bez dětí,“ napsala.

Kdo však dvojnásobnou maminku dobře zná, poznal v něm Mirka Dopitu, který je otcem jejího syna Kryšpína. S Prachařovou si evidentně rozumějí navzdory tomu, že jim to společně nevyšlo podle představ.

Témata: Agáta Hanychová Miroslav Dopita