Michaela Kuklová má RAKOVINU! Věří, že to dobře dopadne!

Michaela Kuklová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 16:06 | Aktualizováno: 26. února 2020 23:23

Michaela Kuklová dnes odpoledne na sociální oznámila nemilou věc. Lékaři oblíbené herečce diagnostikovali rakovinu prsu. Jak se momentálně cítí a o co žádá veřejnost?

„Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu,“ přiznala Michaela Kuklová na instagramovém profilu.

V současné době je podle svých slov po operaci a výsledky jsou příznivé. „Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči,“ píše sympatická herečka.

„Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím,“ vzkázala a kvůli synovi požádala o diskrétnost.

Na závěr připojila poděkování nejbližším. „Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou, Míša,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová