Alice Bendová na Tenerife a v roušce! Fanoušky pořádně vyplašila!

Alice Bendová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 14:59

Na ostrově Tenerife, kde se potvrdil první případ nákazy novým koronavirem, často pobývá herečka Alice Bendová. Na sociální síti dnes pořádně vyděsila fanoušky fotografií s rouškou přes pusu. Proč ji měla?

Je známo, že Alice Bendová má vlastní bydlení na kanárském ostrově Tenerife, jehož jméno se dnes skloňuje v souvislosti se šířením koronaviru Covid-19. Jak vás stars24.cz informoval, tamní úřady nařídily karanténu v jednom z hotelů, kde pobývají i Češi, kterých se nařízení také dotklo.

Když tedy oblíbená herečka dnes na svém instagramovém profilu sdílela fotografii, na které má přes ústa roušku, fanoušky pořádně vyděsila. „Nejste v karanténě, Alice? Nejste v tom hotelu v karanténě, doufám,“ píší lidé v komentářích.

Bendová ale inkriminovaný snímek zveřejnila z úplně jiného důvodu. „Tak takhle vypadala písečná bouře Calima předevčírem. 32 stupňů, prach, písek a vichr. Děkujeme Ti, Saharo! Calima má jedinou výhodu a to je, že přináší třeba týdenní extrémní teplo a to my milujeme,“ napsala v doprovodném komentáři.

Zdá se tedy, že dvojnásobnou maminku panika kvůli nové nemoci zatím nezachvátila, ačkoliv bylo v pondělí potvrzeno, že devětašedesátiletý lékař, který přijel na Tenerife na dovolenou z Lombardie, chorobou trpí.

Témata: Alice Bendová