Timo Tolkki sní o návratu na výsluní: Bude to největší věc mé kariéry!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 13:44

Pryč jsou časy, kdy se Timo Tolkki sám dokázal uživit muzikou, v posledních týdnech se mu po těchto dobách zastesklo. Finský hudebník sní o návratu na výsluní a tvrdí, že po návratu do Česka by rád zrealizoval nejlepší nápad své kariéry.

Timo Tolkki minulý týden konečně opustil Česko, protože odjel koncertovat do Mexika. Stále ještě právoplatný manžel Dominiky Gottové ovšem počítá s návratem do naší země, protože do rodného Finska se mu vůbec nechce vracet.

V Česku má navíc velké plány, jak v těchto dnech prozradil na sociální síti. „Právě jsem poslal email panu Milanu Steigerwaldovi z Rock Opery Praha a prozradil mu své nápady, o kterých se já domnívám, že půjde o největší věc mé kariéry,“ napsal na svém facebookovém profilu.

„Hrál jsem tam jednu píseň v rockové opeře Romeo a Julie, než jsem přijel sem (do Mexika). Eva Urbanová, která je jednou z nejslavnějších pěvkyň v České republice mi řekla, že sám Karel Gott jí řekl, že mám hudební dar od Boha,“ dodal finský hudebník.

Tolkki evidentně sní o návrat na výsluní, rád by se zase živil muzikou, ostatně nic jiného během svého života ani nedělal. I proto se s manželkou Dominikou dostali do tíživé finanční situace, ačkoliv ona v jistý čas pracovala na dvou místech najednou. Tak uvidíme, jestli se na Tima usměje štěstí.

Témata: Timo Tolkki