Leoš Mareš překvapil: Takhle ho neznáme!

Leoš Mareš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 13:10

Leoš Mareš možná na spoustu lidí působí dojmem, že je pro něj práce vším. Populární moderátor ale prozradil, že s věkem se priority trochu mění. Jeho plány na letošní rok vás bezpochyby překvapí.

Leoše Mareše je spousta Čechů zvyklá poslouchat každý všední den ráno, kdy má společně s kolegou Patrikem Hezuckým show na jednom z nejposlouchanějších tuzemských rádií, a to již dlouhých dvaadvacet let.

Snad každý si ale někdy všiml, že oblíbený moderátor dělá ještě spoustu dalších věcí, např. koncertuje, v televizi také zkoušel královský formát talk show. Rodák z Berouna dlouhá léta působil dojmem workoholika. Proto všechny překvapilo, když v těchto dnech promluvil o plánech na letošní rok.

„Můj diář letos záměrně není úplně plný, tak jsem si to přál,“ prozradil v rozhovoru pro web idnes.cz. „Mám v něm i spoustu volného času, abych mohl jet se synem na hory a nemusel se vracet dříve domů kvůli práci a podobně. Mám naplánovaný vysloveně pohodový rok,“ dodal.

Zrovna včera si třeba Mareš dopřál výlet na fotbal do anglického Liverpoolu, kam přijel jako velký slávista podpořit bývalého hráče sešívaných Tomáše Součka. Jinak ho ale stále můžete vidět pracovat i jinde než v rádiu. Leoš kupříkladu dělá porotce v aktuální řadě SuperStar.

Témata: Leoš Mareš