Těhotná Kristýna Leichtová: Experimenty s placentou!

Leichtová, Kristýna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 11:55

Kristýna Leichtová před několika týdny potvrdila, že je podruhé těhotná. Na sociální síti nyní přiznala, že v souvislosti s tím přemýšlí nad spoustou věcí. Úplně cizí jí nejsou ani experimenty s placentou.

Před měsícem oznámila Kristýna Leichtová fanouškům, že je podruhé těhotná a prvorozená dcera Dorotka se tedy dočká sourozence, když na sociální síti ukázala snímek z ultrazvuku. Ihned jí zaplavily desítky gratulací, které ovšem brala s nadhledem.

„Stejně si myslím, že ze začátku těhotenství by se mělo hlavně gratulovat budoucímu tatínkovi… To on přece vykonal tu nejdůležitější práci, hodnou přesného cílení a intenzivního soustředění,“ konstatovala na instagramu.

Na zmíněné sociální síti se teď pustila do zajímavé konverzace s jednou z fanynek, která se jí ptala, jak se cítila po porodu. Herečka na to reagovala poměrně svérázně. „Tentokrát si nechám zpracovat placentu, abych byla co nejdřív fit, jelikož mě v srpnu čeká nějaká prácička. Síle placenty určitě věřím,“ konstatovala Leichtová.

Hvězda Účastníků zájezdu už dříve uvedla, že zatím neprozradí pohlaví, jméno ani datum narození druhého potomka. Otcem je opět její partner, divadelní režisér Vojtěch Štěpánek.

Témata: Kristýna Leichtová