Simona Krainová na Zanzibaru: To jsou ale divné plavky!

Simona Krainová vytáhla zajímavé plavky 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 10:41

Simona Krainová překonala zdravotní potíže a vyrazila na exotickou dovolenou na africký Zanzibar. Do kufru si mimo jiné zabalila velice zajímavé plavky, které zaujaly její fanoušky. Čím upoutaly pozornost?

Ještě během minulého týdne trápily Simonu Krainovou zdravotní potíže, o kterých vás stars24.cz informoval, to jí ale nezabránilo v tom, aby nakonec s rodinou odcestovala na dlouho očekávanou dovolenou do exotického zahraničí.

O víkendu už se fanouškům na sociální síti ozvala z překrásných pláží. „Konečně zpět v ráji,“ napsala modelka na instagramovém profilu přímo z resortu na africkém ostrově Zanzibar, kde se narodil legendární zpěvák skupiny Queen Freddie Mercury.

Příznivce zaujaly velice zajímavé plavky, které Simona oblékla. Ananasu v oblasti rozkroku si všiml opravdu každý, kdo zavítal na její účet. „Čas na ananas,“ napsala anglicky Krainová, která během své modelingové kariéry oblékla tolik bizarních modelů, že u ní něco takového nepřekvapí.

Na rodačce z Havířova už není nijak znát, že minulý týden musela v den natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě náhle do pražské nemocnice v Motole, kde dokonce skončila na kapačkách. Simona se evidentně dala dohromady.

Témata: Simona Krainová