Lucie Vondráčková vejde do dějin kinematografie? Šance na cenu, kterou má Spielberg!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 9:26

Lucie Vondráčková usiluje o vstup do dějin kanadské kinematografie. Fanouškům na sociální síti prozradila, že má jeden z jejích filmů, který vznikl v tamní produkci, šanci na cenu, kterou má doma ve vitríně např. slavný hollywoodský režisér Steven Spielberg.

Lucie Vondráčková se před pár dny pochlubila, že byla na filmovém festivalu v Mexiku oceněna za roli ve snímku Beyond Her Lens jako nejlepší herečka. Vypadá to, že alespoň v tomhle jednom případě v Kanadě natočila zdařilé dílo. Včera večer totiž na sociální síti prozradila, že film sbírá další úspěchy.

„Toto je jedna z největších ctí, jaké se nám dosud snad dostalo! Vyhráli jsme ocenění s názvem Remi Award na festivalu World Fest Houston v americkém Texasu,“ citovala oblíbená herečka a zpěvačka vyjádření produkční společnosti na svém instagramovém profilu.

V čem je nejnovější cena tak výjimečná? „Tento festival není jako ty ostatní, o kterých jsme vás informovali,“ tvrdí tvůrci. Jedná se prý o nejstarší filmový festival na světě a své první ceny tu získali takoví filmoví velikáni jako Steven Spielberg, George Lucas nebo Ridley Scott.

Úspěchem na přehlídce to navíc nemusí skončit. „Pokud bychom uspěli na The 53rd WorldFest-Houston Intl Film Festival, kvalifikovali bychom se na Canadian Screen Awards, podle Wikipedie kanadský ekvivalent Oscarů. Držte nám, prosím, všechny vaše palce,“ vzkazují Vondráčková a spol.

Témata: Lucie Vondráčková