Ivana Gottová bude zuřit: Nestydaté kšefty s Gottem!

Karel Gott s manželkou Ivanou 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2020 8:25

Přinejmenším jednou se Ivana Gottová opřela do lidí, kteří se snaží pokoutně vydělávat na jménu Karla Gotta, přesto to mnohé z nich neodradilo. Nejnověji se kšeftuje se vstupenkami na prosincové vzpomínkové koncerty.

„Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné.“ Těmito slovy reagovala Ivana Gottová během prvních měsíců po manželově smrti na koncerty věnované jeho památce. Nestydatě si přivydělat se však lidé snaží i na oficiálních vzpomínkových koncertech.

Vdova o jejich pořádání informovala teprve před několika dny, lístky na obě vystoupení zmizely jen pár desítek minut poté, co šly do prodeje. Přesto ještě existuje možnost, jak si vstupenku na show v O2 aréně sehnat.

Momentálně totiž úřadují překupníci na černém trhu, kteří se na vzpomínkových koncertech snaží vydělat. Stačí zapátrat na internetu a zjistíte, že někteří „obchodníci“ nabízejí vstupenky za téměř dvojnásobnou cenu oproti té původní.

U podobně exponovaných koncertů ovšem nejde o nic překvapivého, s podobnými kšefty nejspíš na Bertramce počítali. To ale není nic na tom, že Ivana Gottová z toho jistě bude rozmrzelá.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott