Timo Tolkki prozradil, co mu nedá spát! Překvapí vás to!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 21:41 | Aktualizováno: 25. února 2020 16:08

Timo Tolkki si v Česku vybudoval pověst člověka, kterému práce nic moc neříká. Proto vás jistě překvapí, co mu momentálně nedá spát. Finský hudebník má po odjezdu do Mexika plnou hlavu starostí.

Timo Tolkki v posledních dnech tak trochu zmizel z radaru. Českou republiku i stále ještě právoplatnou manželku Dominiku Gottovou nechal za zády a odletěl za prací do Mexika, kde je opět ve svém živlu.

Jak vás stars24.cz informoval, finský hudebník už oznámil, že si našel novou přítelkyni, která je náhradou za Dominiku. Lásku mu - zdá se - vlila novou krev do žil. Na sociální síti se totiž pochlubil, že má velice tvůrčí náladu.

„Písně na album Infinite Visions jsou hotové, můj manažer mi ale řekl, že musím napsat další album. Nemůžu říct, o co půjde, ale už myslím na to, kde ho budu nahrávat. Mám několik možností,“ napsal na facebooku.

Timo ovšem přiznal, že z toho pramení i jisté nepříjemnosti. „Sakra, nemůžu spát, mám tolik nápadů na projekty, ale musím opravdu zvážit, co budu dělat,“ svěřil se Tolkki svým fanouškům.

Témata: Timo Tolkki