Dominika Gottová marně čekala na dědictví: První reakce!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 16:56 | Aktualizováno: 25. února 2020 11:20

Otázka dědictví po zesnulém Karlu Gottovi se zdá být definitivně vyřešena. Dominika Gottová se dozvěděla, že už z něj nic dalšího nedostane. Jaká je první reakce zpěvákovy nejstarší dcery?

Když v říjnu zemřel Karel Gott (†80), začala se řešit otázka jeho pozůstalosti. Část jmění bývala klidně mohla připadnout i jeho nejstarší dceři Dominice Gottové, ale nestalo se tak. Rozhodnuto o tom bylo už dávno před smrtí legendárního zpěváka.

Gottova dcera v roce 2015 podepsala smlouvu, že se zříká dědického práva. Slavný otec jí za to dal spoustu peněz přímo na ruku. Jak vás stars24.cz informoval, v těchto dnech došlo k potvrzení, že tento krok už pochopitelně nejde vzít zpátky.

„Vaše klientka za života zůstavitele sepsala smlouvu o zřeknutí se dědického práva. Není proto účastníkem pozůstalostního řízení po shora uvedeném zůstaviteli. Jestliže se nepominutelný dědic zřekl svého dědického práva, zřekl se tím i práva na povinný díl,“ řekla dle webu super.cz právnička oslovená deníkem Blesk.

Dominika ovšem už v posledních dnech jasně deklarovala, že se otázkou dědictví po zesnulém tatínkovi nehodlá dál zabývat. „Nebudu své tehdejší rozhodnutí, kdy mi tatínek finančně pomohl, nijak rozporovat,“ reagovala na poslední vývoj dle uvedeného serveru.

Témata: Dominika Gottová