Ustaraná maminka Lucie Šafářová: Dopřála si návrat v čase!

Lucie Šafářová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 13:51

Mateřské povinnosti už bezpochyby stály Lucii Šafářovou spoustu sil, a tak je jasné, že si občas musí alespoň trochu odpočinout. Třeba se vrátit v čase do dob, kdy nad tím, že bude někdy maminkou, určitě nepřemýšlela.

Dva měsíce je Lucie Šafářová maminkou dcery Leontýnky, která se jí a jejímu partnerovi Tomáši Plekancovi narodila pár dní před Vánocemi. Doma se tedy pochopitelně všechno točí kolem malé holčičky. V posledních dnech si ale přece jen dopřála trochu klidu, rodiče spolu vyrazili třeba na bruslení.

Se sestrou pak bývalá tenistka navštívila místo, na kterém během následujících let nepochybně stráví spoustu času – dětské hřiště. Tentokrát ale houpačku osedlala ona, nikoliv její dcera, kterou to výhledově jistě čeká.

Lucii udělal exkurz zpátky v čase do dětství velkou radost. „Není nikdy pozdě na to se vrátit do dětských let! Proč si mají hrát jen děti, ne?“ napsala do tzv. příběhu na svém instagramovém profilu.

Šafářová si tedy užil pár bezstarostných chvil, teď už je z ní ale opět ustaraná maminka. Plekanec sice sliboval, že bude pomáhat, v těchto dnech ale vrcholí základní část hokejové extraligy, ve které válí v dresu brněnské Komety.

Témata: Lucie Šafářová