Jiřina Bohdalová končit nehodlá: Velké plány na příští rok!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 11:55

Z nového kalendářního roku 2020 uběhlo teprve pár týdnů, Jiřina Bohdalová oslaví na jaře už 89. narozeniny. Končit s herectvím ale rozhodně nehodlá, což dokládá nedávná premiéra nové divadelní hry. Legendární herečka už má dokonce plány na příští rok.

Její dlouholetý spolupracovník Zdeněk Zelenka pomyslně smekl klobouk, když viděl, jak se osmaosmdesátiletá Jiřina Bohdalová dokázala připravit na divadelní představení Gin Game, které uvádí Divadlo Na Jezerce. Zase totiž všem ukázala, že věk je doopravdy jenom číslo.

Není tedy divu, že známý režisér chce s legendární herečkou opět spolupracovat, ostatně společně mají na kontě např. pohádku Nesmrtelná teta nebo třeba detektivku Ach, ty vraždy!. Zatím to ale není úplně na pořadu dne, protože se Zelenka vzpamatovává z operace kyčle.

Podle informací webu ahaonline.cz ale filmař slíbil Bohdalové nový film k devadesátinám. Ona přitom teprve v květnu letošního roku oslaví 89. narozeniny. Je ale jasné, že přípravy nového snímku zaberou spoustu času.

Bohdalová si moc klidu v důchodu nedopřává. Nedávno kývla na nový televizní pořad, který poběží na obrazovkách od března. Neodradilo ji ani náročné cestování až do Maďarska, ačkoliv si na něj postěžovala.

Témata: Jiřina Bohdalová