Marek Ztracený se bude ženit! Partnerku požádal o ruku v O2 aréně!

Marek Ztracený 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 10:39

Žádat partnerku o ruku v soukromí? Nic pro Marka Ztraceného! Známý zpěvák a skladatel si pro velký životní krok vybral největší koncert své dosavadní kariéry. O víkendu totiž koncertoval v O2 aréně.

Marek Ztracený na uplynulý víkend rozhodně nezapomene. Stále oblíbenější hudebník dvakrát po sobě vyprodal O2 arénu, což je samo o sobě hodno obdivu, protože to samé se na české scéně podaří jen pár dalším jedincům. Navíc se mu to přihodilo jen pár dní před 35. narozeninami, které oslaví tento týden ve středu.

To ale zdaleka nebylo všechno. Rodák z Železné Rudy si na pódium nechal i jeden velký životní krok. Před zraky tisícovek fanoušků na pódia poklekl na kolena a všem v hale bylo ihned jasné, co se právě chystá.

Populární zpěvák si pozval na pódium přítelkyni a požádal ji o ruku. „Jsi ta nejlepší ženská mého života, matka mého dítěte a chci se tě zeptat, zda to se mnou chceš táhnout do konce života,“ řekl Ztracený a dočkal se vytouženého slovíčka „ano“.

Jeho partnerkou je bývalá moderátorka Marcela Skřivánková, se kterou má syna Marka. Po velkých přípravách koncertů v největší české hale tedy budoucí manžele čekají další starosti s organizací veselky.

Témata: Marek Ztracený