Gabriela Lašková je těhotná: Misska čeká druhá dítě!

Gabriela Lašková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 9:24 | Aktualizováno: 24. února 2020 11:02

Modelka a televizní moderátorka Gabriela Lašková má velký důvod k radosti. Na sociální síti se dnes pochlubila, že je těhotná. S manželem Filipem se brzy dočkají druhého potomka.

Kdo se dívá na hlavní zpravodajskou relaci televize Prima, kterou Gabriela Lašková uvádí ve dvojici s olympijským vítězem Romanem Šebrlem, možná už něco tušil. Česká Miss roku 2013 dnes na sociální síti oznámila šťastnou novinu.

Sympatická modelka a moderátorka, která v únoru oslavila 30. narozeniny, na instagramovém profilu potvrdila, že je podruhé těhotná. S manželem Filipem už mají skoro dvouletého syna Benedikta. Gabriela je pochopitelně štěstím bez sebe, i když neskrývá rozčarování z toho, že tajemství uniklo do světa.

„Nejraději bychom si to ještě nechali pro sebe, ale to bych nesměla pracovat v televizi a mít kolem sebe zvědavce, kteří jen tak mé nevolnosti a pomalu rostoucí bříško nechtěli nechat bez odpovědí. Ale máme velikou radost, že čekám miminko,“ napsala Lašková.

„Budeme čtyři! A Hugo! Teď držíme tomu maličkému drobečkovi palce, ať roste a zdraví mu přeje. Ben bude brácha! Já budu dvojnásobná máma!“ raduje se v příspěvku, u kterého se ihned začaly objevovat první gratulace.

Témata: Gabriela Lašková