Bolek Polívka do toho praštil: TAJNÁ SVATBA!

Bolek Polívka s manželkou Marcelou (foto: Tino Kratochvíl) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 8:50 | Aktualizováno: 24. února 2020 20:51

V naprosté tichosti udělal Boleslav Polívka o víkendu velký životní krok. Populární herec se v sobotu potřetí oženil, vzal si matku svých tří nejmladších dětí Marcelu.

Bolek Polívka loni v červenci oslavil 70. narozeniny a nejspíš uznal, že dozrál čas k tomu, aby se potřetí ve svém životě oženil. Podle dostupných informací do toho rodák z Vizovic praštil o právě uplynulém víkendu.

Web blesk.cz uvádí, že se svatba konala v Brně. Novomanželé si vybrali magické datum 22.2.2020. Šlo o komorní obřad, který proběhl převážně v úzkém rodinném kruhu, nechyběli však ani přátelé. Dorazil např. Jiří Bartoška s manželkou.

Populární herec svatbou zpečetil vztah s partnerkou Marcelou Černou, který trvá už 24 let vztahu. Polívka má s nynější manželkou tři děti, dceru Marianu a syny Jana a Františka Antonína.

Dvojnásobný držitel Českého lva má za sebou již dvě manželství. S první ženou Stanislavou má nejstarší dceru Kamilu. Druhou manželkou byla francouzská herečka Chantal Poullain, se kterou má syna Vladimíra, rovněž herce. Potatila se i druhá nejstarší dcera Anna, jejíž maminkou je Evelyna Steimarová.

Témata: Boleslav Polívka