Dominika Gottová vyslovila VELKÉ PŘÁNÍ!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2020 8:24 | Aktualizováno: 24. února 2020 19:35

Dominika Gottová by si po návratu do Česka ráda splnila jedno velké přání, které v těchto dnech nahlas vyslovila. Dcera legendárního zpěváka Karla Gotta se nejspíš nebojí toho, že by se nesplnilo.

Dominika Gottová se koncem loňského roku vrátila do Česka, aby se zase postavila na vlastní nohy, zatím se jí to ještě nepodařilo dotáhnout do konce. Dosud totiž bydlí u své kamarádky a hledá vlastní bydlení, celou její misi navíc značně komplikovala přítomnost jejího manžela Tima Tolkkiho. Víru ale rozhodně neztrácí.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka vyslovila jedno konkrétní přání. „Jediným mým přáním je být zase šťastná! Mít ten život, co jsem mívala kdysi před lety, bezstarostný a stabilizovaný,“ prozradila webu extra.cz.

Jak si to představuje konkrétně, už blíže nespecifikovala. Je ovšem jasné, že v jejích plánech rozhodně nefiguruje finský hudebník, se kterým se chce Gottová rozvést. Timo před odjezdem do zahraničí tvrdil, že je s rozvodem srozuměn.

Momentálně je naštěstí od Tolkkiho klid, jelikož Prahu opustil a užívá si v zahraničí. Podle dostupných informací si tam dokonce našel za Dominiku náhradu. Tak uvidíme, jak se to celé bude vyvíjet.

Témata: Dominika Gottová