Šťastná Ewa Farna: Tohle trvá od doby, kdy byla těhotná!

Ewa Farna se synem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 18:18

Ewa Farna v posledních měsících září štěstím a není se čemu divit. Daří se jí pracovně, především si ale užívá mateřství. Tentokrát jí ale udělalo radost něco, co trvá už od doby, kdy byla těhotná.

Ewa Farna se v posledních dnech často vrací do doby, kdy byla těhotná s prvorozeným synem Arturem. Nedávno sdílela přesně rok starou fotografii, někteří fanoušci ale nečetli pozorně a chvíli žili v domnění, že čeká druhé dítě.

Tentokrát už si oblíbená zpěvačka dala pozor, aby nevyvolala podobnou odezvu. Opět se ale vracela v čase. „Já už jen odpočítávám, kdy Vás budu moct spolu s písničkami potkat. Na naše hodně upovídané turné bez mobilů zbývá už jen pár lístků,“ lákala příznivce na svém instagramovém profilu.

Nezapomněla přitom připomenout, že první část koncertní šňůry absolvovala v jiném stavu. „Turné Málo se známe jsem začala jako těhotná a teď pro velký úspěch přidáváme další česká města, už potřetí!“ zaradovala se. 

Farna se maminkou stala loni v červnu, s manželem Martinem Chobotem přivítali na světě syna Artura. Ještě pár dní před porodem ale koncertovala, brzy po narození chlapce byla navíc na pódiu zpátky. 

Témata: Ewa Farna