Dominika Gottová zvažuje zásadní změnu: Jde o správné rozhodnutí?

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 16:12

Dominika Gottová se ještě pořádně neusadila v Česku a už zvažuje další zásadní změnu. V dohledné době má v plánu první stěhování. Jaké má požadavky na svůj nový domov?

Dominika Gottová učinila koncem minulého roku zásadní rozhodnutí a vrátila se do rodné České republiky. Zatím se tu ale zcela neusadila. Hledání vlastního bydlení jí v minulosti znemožnil kolaps po jednom ze setkání s manželem Timem. Finský hudebník ale z Prahy odcestoval, a tak má konečně klid.

„Chci se přestěhovat do Prahy, abych to měla blízko do obou zaměstnání, měla jsem všechno při ruce,“ vysvětlila webu super.cz s tím, že lokalitu příliš neřeší. Jediným požadavkem je blízkost stanice metra.

Zpátky v hlavním městě se jí moc líbí. „Jsem přesvědčená, že to bylo správné rozhodnutí,“ konstatuje nejstarší dcera legendárního zpěváka, která je ráda, že má zase nablízku své přátele. 

Vůbec nejvděčnější je však zpěvačce Šárce Rezkové, která jí stále poskytuje azyl. „Šárce jsem nesmírně zavázaná, byla to obrovská výpomoc,“ nezapomněla poděkovat Gottová, která už by ráda byla ve vlastním. 

Témata: Dominika Gottová